Cashback card pro DŘEŇ

S Cashback card pro DŘEŇ můžete využívat celou řadu nákupních možností. Buď v tisících obchodech, nebo při online nakupování. U každého obchodního partnera obdržíte až 5 % Cashback zpět a dodatečně Shopping Points (nákupní body), které můžete využívat k akčním nákupům.

S VÁMI ALE PROFITUJE I NADACE PRO TRANSPLANTACE KOSTNÍ DŘENĚ, NEBOŤ 1 % Z VAŠÍ ÚTRATY U PARTNERŮ PŘIJDE NA KONTO PRÁVĚ NÁM.

Nákupy i podpora nadace je vždy bez jakéhokoli poplatku.

Jednoduše jen nakupujte – profitujte – konejte dobro.

Seznam míst, kde akceptují Cashback Card na www.lyoness.com/cz

Možnosti získání Card

O naši Cashback card si můžete bezplatně zažádat vyplněním níže uvedeného formuláře nebo ve facebookové skupině Cashback card pro DŘEŇ, nebo e-mailu kostnidren@kostnidren.cz. Karta vám poté bude zaslána poštou.

Objednávka Cashback card pro DŘEŇ