Sluníčková sbírka

15.11.2022 - v Plzni pod taktovkou studentů gymnázia Luďka Píka a paní učitelky Jitky Havlové nám přinesla 105.000,-Kč. Děkujeme

Sluníčková sbírka v Plzni

19.10.2022 - Se uskuteční 24.-25. října. Studenti gymnázia Luďka Pika budou za dobrovolný příspěvek rozdávat ručně vyrobená sluníčka a výtěžek půjde na vyšetření vzorků krve potenciálních dárců kostní dřeně, který nehradí žádná zdravotní pojišťovna (Plaza, Olympia, Area Bory, OD Centrum, Hornbach, Galerie Slovany, OC Rokycanská). Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat ....

Barevný běh po celé ČR

23.8.2022 - Pojdˇme se pomalu rozběhnout do nového školního roku :) #myteporazime#

Užijte si pohodové prázdniny

30.6.2022 - a nezapomeňte nás sledovat na FB a Insta, kde budou během léta zveřejněné akce, kde nás najdete.

Gospel na dřeň

25.4.2022 - 1.5.2022 od 18 hodin  bude probíhat závěrečný koncert v prostorách Evangelické církve metodistické Maranatha, Husova 14, Plzeň

Celý březen "Kraslice pro život"

2.3.2022 - Sledujte nás na facebooku a dozvíte se víc. Děkujeme

Naše akce

16.2.2022 - Sledujte události a akce na našem facebooku a instagramu.

Poklidné svátky

16.12.2021 - plné štestí a kolem lidí, které máte rádi. Opatrujte se a potkáme se v roce 2022.

Nábory v plném proudu

18.10.2021 - Chcete se přihlásit do registru dárců dřeně? Náborové akce po celé České republice. Stačí sledovat FB nebo instagram ČNRDD.

Snad již brzy

29.4.2021 - Začíná se pomalu rozvolňovat a my doufáme, že se brzy uvídíme .... Těšíme se na Vás a děkujeme za podporu.