Gospel až na Dřen _ Plzeň

6.2.2020 - Neděle 29. března 2020 v 18:00 až 21:00,  Maranatha UM C, Husova 14, PlzeŇ

Koncerty Orch. J. Ježka pro Nadaci

5.2.2020 - 23.3.2020 Kutná Hora, 3.4. Kolín, 7.4. Poděbrady .....

Akce na Dvoře Gigant

4.2.2020 - 65.774,-Kč je částka, která putuje díky skvělé akci na účet Nadace

Strakonický jarmark

18.11.2019 - Již nás podpořili částkou 851.074,-Kč a letošní akce se bude konat 9.-10.prosince. My se těšíme

Sluníčková sbírka - Plzeň 2019

18.11.2019 - Děkujeme všem - letošní částka na podporu Nadace je 254.424,-Kč

Běžíme - Plzeň

19.9.2019 - 1. ročník WIKOV charitativního běhu pro širokou veřejnost a zaměstnance firmy Wikov Gear  v Plzni - Bolevecké rybníky . Těšit se můžete na 5km závodní běh a 2km nezávodní běh pro rodiny s dětmi.

Užívejte prázdniny

23.7.2019 - Všem přejeme pohodové léto, šťasný návrat z dovolené a hlavně příval pozitivní energie.

Skauti - Společně proti leukémii

21.5.2019 - 7.-9.června si budete moci nechat umýt okna na benzínových pumpách a tím podpořit naší nadaci. Děkujeme že nás podpoříte.

Sluníčková sbírka v Plzni

2.5.2019 - 23.-24.května proběhne opět "Sluníčková sbírka" v obchodních domech po celé Plzni.

Gospel na dřeň

1.2.2019 - 31.3.2019 od 18.00hod. proběhne v kostele Maranatha v Plzni v pořadí už jedenáctý ročník koncertu Gospel na dřeň. Budeme se těšit.