Aktuality

19.10.2015

U příležitosti zářijového Setkání pod rokycanskou věží

měla  stolek s informačními materiály a s kasičkou na drobné příspěvky naše dlouholetá spolupracovnice paní ELIŠKA ŠEBKOVÁ. Na tomto setkání přibylo i díky ní do kasičky 1.152,- Kč; každá koruna znamená naději. Děkujeme všem, kdo přispěli.

Paní Eliška dodává :  "Dne 15. října jsme s paní Ing. Alenou Novákovou, vedoucí finančního odboru městského úřadu otevřely kasičku, která byla umístěna v prodejně Trhovka na Plzeňském předměstí. V kasičce bylo celkem 1.075,- Kč. I tato částka  bude použita ve prospěch těch, jimž zůstala už jenom naděje. I malá pomoc je pomoc.

Před několika lety, v době Vánoc, jsem v rádiu vyslechla píseň, jejíž refrén se mi velmi líbil: "Lidé to lepší potají v sobě i v druhých hledají." Myslím, že to lepší v sobě můžeme hledat nejen potají a nikoli o Vánocích ale veřejně a každý den. I toto - finanční příspěvek pro potřebné - je jedna z cest."

Zároveň tímto děkujeme paní Ing. Novákové a všem pracovníkům městského úřadu, kteří paní Šebkové v aktivitách pro nadaci vycházejí velmi ochotně vstříc.

Zpět

Hlavní partner: