Aktuality

22.9.2015

Naše Zdenka Wasserbauerová ve finále o super prestižní ocenění za filantropii Cena VIA BONA. Pomozte nám, aby zvítězila!

 

 

Zdenka Wasserbauerová je v registru pojem. Od roku 1997, kdy na vlastní oči viděla, jaké fatální následky mohou nastat, když lékaři pro pacienta nenajdou vhodného dárce kostní dřeně, se neúnavě jako dobrovolnice věnuje náboru nových dárců pro ČNRDD. Proto jsme ji nominovali na Cenu VIA BONA za filantropii v kategorii Cena za osobní zaujetí. Hlasujte teď hned pro Zdenku Wasserbauerovou! Nejenže si zaslouží vyhrát, ale také svým hlasem v konečném důsledku přispějete k ještě většímu zviditelnění ČNRDD.

Děkujeme

Hlasovat můžete na   http://www.umimetouzoddetstvi.cz/#article-votes

Cena VIA BONA je prestižní veřejné ocenění jednotlivců i společností za jejich dobročinné úsilí v ČR. Cenu udílí Nadace VIA (patří mezi největší a nejaktivnější české nadace) pod záštitou velvyslanectví Spojených států amerických. Cena každoročně (letos již po 18.) vyzdvihuje promyšlené a následováníhodné příklady dárcovství, ukazuje nové filantropické trendy a sehrává tak roli jakéhosi majáku, který inspiruje a ukazuje cestu k lepší společnosti. Cenu získávají studenti, nadšenci, podnikatelé, malé i velké firmy – všichni, kdo se snaží svému okolí smysluplně pomáhat svým časem, znalostmi, energií nebo penězi.

 

Zpět

Hlavní partner: