Kabelkománie ve Znojmě se seriálem Slunečná

1.7.2021

Na Václavském náměstí ve Znojmě si od 6. - 8. srpna můžete pořídit kabelku, tašku nebo batůžek třeba od hlavních hrdinek oblíbeného seriálu Slunečná.

Po roční pauze způsobené pandemií se vrací oblíbený charitativní bazar na podporu Nadace pro transplantace kostní dřeně - Kabelkománie.

“Máme radost, že se televize PRIMA stala partnerem Kabelkománie a díky podpoře města Znojma máme i nové velkoobjemové sběrné místo,“ prozradila za pořadatele akce Iveta Hlobilová.

Sběrná místa:

• v pracovních dnech vestibul Městského úřadu ve Znojmě na Obrokové ulici /pod Radniční věží/
  • prodejna Naturela u Společenského centra Dukla ve Znojmě
  • Obecní úřad Chvalovice
  • knihovna Jevišovice.

Nepoškozené a čisté kabelky, tašky apod. je možné také posílat na adresu:

Šperkařský ateliér Iveta Hlobilová
Přemyslovců 128/7,
66902 Znojmo

Od 6. do 8. srpna si můžete Na Václavském náměstí ve Znojmě pořídit kabelku, tašku nebo batůžek od hlavních hrdinek oblíbeného seriálu Slunečná!

Dozvědět se víc Zavřít