Aktuality

15.4.2015

Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník dobročinného Open air festivalu MediCAMP, jež se uskuteční dne 6. května 2015 od 15:00 do 22:00 hodin opět na Ranči Šídlovák. Všechen výtěžek z této akce bude zaslán na konto Nadace pro transplantace kostní dřeně - https://nadace.kostnidren.cz/

Na tomto setkání jistě prožijete příjemné odpoledne s programem včetně dobré hudby, o kterou se letos postarají kapely Ocho Rios, Rambanbám, Yoko Phono a Selfish Son.

Předprodej vstupenek bude zahájen dne 1. dubna 2015 s možností zakoupení kuřecího nebo vepřového steaku o hmotnosti 250g s přílohou. Posledním dnem předprodeje bude 29. duben 2015. Cena vstupenky bez občerstvení je 60,- Kč, s občerstvením 120,- kč a pokud nevyužijete možnosti předprodeje, je možné zakoupit vstupenku i na místě v den konání festivalu za 100,- kč.

Z důvodů zajištění občerstvení prosím o závazné potvrzení Vaší účasti, zejména u lístků s občerstvením, prostřednictvím e-mailu nebo o zakoupení vstupenky na níže uvedených prodejních místech.


Místa předprodeje: 

FN Lochotín - Kancelář Nadace pro transplance kostní dřeně (pavilon F, 10. patro)

Kolej LFP Heyrovského: pokoj 313/ 314 - Tereza Jüttnerová, Kristýna Damovská

Kolej LFP Bolevecká: pokoj 202 – Lenka Vaníčková

Kolej LFP ŠAF: pokoj 111 - Jozef Melicherčik

Kolej ZČU Bolevecká: pokoj 205 - Jakub Siřínek

Kolej ZČU Máchova: pokoj 410 – Přemysl Sezemský

ISMAP - English office

 

               Věříme, že se na této společenské akci, pořádané pro studenty a zaměstnance vysokých škol a širokou veřejnost, setkáme v hojném počtu a zároveň tak přispějeme, byť skromným podílem, na dobrou věc v oblasti zdravotnictví zejména pacientů hematologicko - onkologického oddělení.

 

 

Za organizátory s pozdravem – Přemysl Grubský

4. ročník všeobecného lékařství

Lékařské fakulty v Plzni

Tel.: +420 737 579 062

premagru@gmail.com



 

Zpět

Hlavní partner: