Aktuality

28.4.2015

Při Revue Richard dva roky funguje „Klub příznivců Nadace pro transplantace kostní dřeně“, který má za cíl dělat radost dárcům kostní dřeně.

 Vše v jeho rámci je zcela dobrovolné a ponechané životu, jak jednotlivé příležitosti „dělat radost“ přinese. Možná jsme mohli býti v „dělání radosti“ úspěšnější, možná jsme se mohli snažit získat více příležitostí, ale když už jsme „nějakou tu radost některému z nezištných dárců“ udělali, snad „sedla“ a byla upřímná. Je tu ale ještě jedna získaná zkušenost – tak, jak nezištně dárci kostní dřeně pomohli zachránit život, stejně tak nezištně přijímají naší snahu a jen málo z nich chce „něco takzvaně navíc“ pro sebe využít. Když už ale máme možnost poskytnout volné vstupenky do ZOO Praha, na Hrad, poskytnout až 50% slevu na střešní krytinu atd.., máme velkou radost, že děláme radost tomu, kdo udělal radost neznámému člověku, jemuž zachránil život.

klub příznivců     klub příznivců

 

V Klubu máme to štěstí mít ředitele ZOO Praha pana Mgr. Miroslava Bobka, který poskytl na rok 2014 dvacet rodinných vstupenek do ZOO Praha, které jsme dárcům kostní dřeně nabídli. Někteří dárci se o vstupenky přihlásili a zbývající vstupenky jsme následně před vypršením platnosti darovali dobrovolníkům nadace.

Pro rok 2015 jsme dostali do ZOO Praha dalších dvacet rodinných vstupenek do ZOO Praha. Ke dni 23. 4. 2015 nám stále ještě zbývá 14 rodinných vstupenek pro dárce kostní dřeně ZDARMA! Plánujete-li výlet do ZOO Praha a budeme-li ještě mít volné vstupenky k dispozici, rádi Vám je, milí naši dárci, zašleme!

 

klub příznivců     klub příznivců

V Klubu máme to štěstí mít kaplana Hradní stráže pana Vladimíra Hudouska, který v čestné spolupráci se Správou Pražského hradu a Hradní stráží pro rok 2014 zajistil dárcům kostní dřeně na 20 volných rodinných vstupenek na prohlídku Hradu. Reakce dárců byly moc hezké a vstupenky, které dárci nevyužili, před vypršením platnosti využili dobrovolníci nadace.

Pro rok 2015 jsme obdrželi 40 ks volných rodinných vstupenek na výstavu Svatovítský poklad na Hradě, z nichž k datu 23. 4. 2015 máme stále ještě k dispozici 36 kusů (platnost do konce roku). Jste-li dárce kostní dřeně, který dřeň již daroval, můžete nás kontaktovat, rádi Vám rodinnou vstupenku zašleme, abychom je využili do posledníJ

 

klub příznivců          

V Klubu máme to štěstí mít majitele významné společnosti PRVNÍ CHODSKÁ Ing. Vladimíra Zábranského, který v posledních obdobích nabídl pro dárce kostní dřeně slevu až 50% na pořízení materiálu na střechu (na jejich dům nebo chatu apod.) plus nabídl zdarma nadstandardní servis, který zahrnuje nadstandardní konzultaci a poradenství. Této možnosti v roce 2014 využili dva dárci. Od prvního máme krásný e-mail, ve kterém projevuje radost a vděk za naprosto dokonalou péči a velkou slevu…

V roce 2015 naše krásná spolupráce, či vlastně společná snaha dělat radost dárcům kostní dřeně, pokračuje dál. Plánujete-li novou střechu, zvažte, zda střešní krytinu s velkou až zásadní slevou, nepořídíte u PRVNÍ CHODSKÉ. Našim cílem není ve Vás získat nového klienta, ale udělat Vám radost – nezávazně poptejte a uvidíteJ, že pan Zábranský vše myslí upřímně (při jeho podnikatelském vytížení a při jeho mecenášských aktivitách je obdivuhodné, že najde čas i na to, aby mohl udělat radost dárcům kostní dřeně).

 

 

klub příznivců      klub příznivců

 

V Klubu máme to štěstí mít spolumajitelku penzionu a restaurantu U České koruny v Lipnici nad Sázavou paní Zdenu Haškovou, která už dvakrát umožnila dárcům kostní dřeně vstup zdarma na festival Haškova Lipnice a současně umožnila prezentovat zde Nadaci pro transplantace kostní dřeně, potažmo Klub příznivců Nadace pro transplantace kostní dřeně a cenu Ď (projekt spolupracující s nadací). K tomu poskytla účastníkům festivalu z řad dárců výraznou slevu na konzumaci a po domluvě i na ubytování.

V roce 2015 mají dárci kostní dřeně možnost opět získat rodinnou volnou vstupenku na festival Haškova Lipnice plus výraznou slevu na případnou konzumaci. Volejte nás a dovíte se vícJ

 

klub příznivců        klub příznivců

V Klubu máme to štěstí mít kastelána zámku Kozel nedaleko Plzně, který nabídl až 20 vstupenek pro dárce zdarma / rok. Bohužel dosud žádný dárce této možnosti nevyužil, ale jeden se již dotazoval, že tím směrem plánuje výlet (je z Moravy). Po dohodě bylo možno zajistit nejen prohlídku zámku zdarma, ale navíc osobní prohlídku zámku Kozel provedenou skvělým a úžasným a prostě báječným člověkem, milovníkem zámku Kozel, panem Karlem Bobkem. Zámek Kozel je nádherný a jeho park nejen nádherný, ale i velký. Naše spolupráce pokračuje i v roce 2015 – zavolejte nám a naplánujeme Váš výlet, pozveme Vás i s rodinou na zámku Kozel na kávu a zajistíme pro Vás originální prohlídku zámku. Pokud to okolnosti umožní, osobně Vás přijedu na Kozel pohostit – žiji nedaleko a bude pro mne radost Vám zde udělat radost! (zavolejte, milí dárci kostní dřeně  na 608702768 – těší se Richard Langer).

Dále pro Vás, milí dárci, máme k dispozici zajištění volného vstupu s nadstandardním servisem do prostor těchto čestných členů Klubu (vše je třeba le dohodnout předem):

  • MUZEUM pana Bálka (Železná Ruda, Bečov Nad Teplou, Kašperské Hory)
  • Horní hrad u města Ostrov pana Pavla Palackého a Dity Kintšnerové
  • Botanická zahrada pana Jiřího Šindeláře v Bečově nad Teplou
  • Východočeské muzeum v Pardubicích

 

Velké poděkování náleží také těmto čestným členům Klubu:

  • panu JUDr. Michalu Stárkovi z firmy MPM párty - stany, který dal k dispozici Klubu příznivců Nadace pro transplantace kostní dřeně stan pro užití na různých akcích (firma půjčuje stany na párty a akce)
  • panu Hynku Sladkému, který organizuje akce pro výtěžek ve prospěch Nadace pro transplantace kostní dřeně

Na nové členy Klubu, kteří nabídnou v plac kousek svých možností, kousek svého světa tak, aby mohli také dělat radost dárcům kostní dřeně – se moc těší…

…Richard Langer

autor a „radostný“ manažer Klubu

 

 

 

Zpět

Hlavní partner: